• Dr. Luje Naletilića 11/a
  • 01 6684 468
  • info@ekostandard.hr

O nama

Našu djelatnost započeli smo 1992. godine kao mala obiteljska firma sa svega nekoliko zaposlenih, a tijekom godina, zahvaljujući stručnosti i stečenom iskustvu, postali smo jedna od vodećih tvrtki u pružanju usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

Iako većinom na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, naša se djelatnost proteže i po svim dijelovima Lijepe Naše sa ukupno desetak tisuća intervencija godišnje.

Za pružanje usluga DDD-a posjedujemo dozvolu od strane  Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, te smo stalni član Hrvatske udruge za DDD.

Sukladno zahtjevima pojedinih radnih mjesta svi naši zaposlenici adekvatnog su stručnog obrazovanja, a pružanjem naših usluga aktivno pridonosimo zaštiti i očuvanju ljudskog zdravlja o kojemu svakodnevno brinu diplomirani inženjer biologije, sanitarni inženjeri, sanitarni i veterinarski tehničari, te više vanjskih suradnika.

Također, naši su zaposlenici  i dodatno osposobljeni za rad sa kemikalijama u okviru trajnih DDD edukacija i tečajeva iz toksikologije.

Raspolažemo s adekvatnom opremom te učinkovitim i suvremenim sredstvima za uporabu dozvoljenima od strane Ministarstva Zdravstva i socijalne skrbi i time potpuno prihvatljivima za korištenje u svim prostorima javne namjene.

Politika upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu

Osnovna djelatnost tvrtke Eko Standard d.o.o. je pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Uprava tvrtke Eko Standard d.o.o. opredjeljuje se za sljedeću politiku upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu.

S korisnicima naših usluga želimo osigurati odnos uzajamne koristi u kojem ćemo nastojati ispuniti sve njihove zahtjeve i očekivanja koja su u našoj nadležnosti te nastojati održavati visoku razinu njihovog zadovoljstva.

Sustavno pratimo i dosljedno primjenjujemo propise važeće u Republici Hrvatskoj. Da bismo u tome bili vjerodostojni, naše osoblje je stručno, motivirano i permanentno se usavršava sukladno programima strukovnog udruženja.

Za sve usluge koje nudi naša tvrtka koristimo visoko efikasna, ekološki prihvatljiva sredstva, a prema dinamici koja je u skladu s poslovanjem naših klijenata. Praćenjem novih sredstava nastojimo postojeća sredstva zamijeniti manje štetnima ili primijeniti inovativne metode koje nisu štetne za okoliš.

Primjenjujemo učinkovite mjere zaštite na radu i pribavljamo svu potrebnu zaštitnu opremu koja će jamčiti visoku razinu opće i zdravstvene sigurnosti.

Na osnovu vlastitih znanja i iskustava te iskustava drugih stručnjaka trajno nastojimo poboljšavati djelotvornost i učinkovitost naših usluga, u čemu nam pomaže primjena međunarodnih normi upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu – ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. Od 13.01.2020.g. implementirali smo normu EN 16636 za pružanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

Ugovorni smo izvoditelj preventivne i obvezne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na području grada Zagreba za gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, Donja Dubrava, Sesvete za 2023.g.

Na listi smo sposobnih izvoditelja dezinsekcije Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva od 07.06.2022.g.

Održavamo edukacijske seminare i izrađujemo dokumentaciju za sve djelatnike u poslovanju sa hranom i HACCP sustavu.